Urari si mesaje pentru Familie de Craciun

Mesaje, sms-uri si urari de Craciun pentru familie, rude.

Cum spune si titlul am adunat cele mai bune 10 urari de craciun pentru familie, rude si cei dragi de Craciun de pe internet. Adica un top 10 sms pentru familie.
  1. Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire!
  1. In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun. Craciun fericit si La multi ani!
  1. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
  1. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!
  1. Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
  1. Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Noul An sa va aduca, bucurie in case, mult noroc si sanatate alaturi de cei dragi! La multi ani!
  1. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.
  1. Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor. Craciun fericit va doreste ....
  1. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!
  1. Sarbatori Fericite in jurul pomului de iarna si in mijlocul celor dragi!

0 comentarii:

Design by The Blogger Templates

Personalizati