Mesaje religioase de Sarbatori - Craciun

SMS - URARI - MESAJE RELIGIOASE DE CRACIUN pentru cei Dragi si Famlilie

Sa nu uitam, Craciunul, adica nasterea Domnului Isus Cristos este o sarbatoare crestina, a treia mare sarbatoare dupa cea de Pasti si de Rusalii. Nu este doar vorba despre schimbul de cadouri si impodobirea bradului.

De aceea am selectat mesaje text cu urari relicgioase pentru cei care mai cred in biserica si in nasterea domnului.

  • Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !
  • Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.
  • Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!
  • Sarbatori fericite si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca de Craciun. Dumnezeu sa fie alaturi de tine si sa te ajute in tot ceea ce faci.
  • Va urez sa fiti fericiti cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, sa lasati necazurile, grijile si supararile la o parte si sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi sufletului vostru!
  • Craciun fericit! Bunatatea si lumina domnului nostru Iisus Hristos sa va inconjoare in fiecare clipa si sa va aduca de toate!
  • Sa ne-adune bun cu bun, / Sfanta seara de Craciun. /Ca-i mai Sfanta decat toate, /La multi ani cu sanatate!

..va urez dragii mei liniste si pace de sarbatorile ce vor urma !

Urari si mesaje pentru Familie de Craciun

Mesaje, sms-uri si urari de Craciun pentru familie, rude.

Cum spune si titlul am adunat cele mai bune 10 urari de craciun pentru familie, rude si cei dragi de Craciun de pe internet. Adica un top 10 sms pentru familie.
  1. Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatate, belsug si fericire!
  1. In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, va doresc sa aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun. Craciun fericit si La multi ani!
  1. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!
  1. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!
  1. Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!
  1. Sfintele Sarbatori ale Craciunului si Noul An sa va aduca, bucurie in case, mult noroc si sanatate alaturi de cei dragi! La multi ani!
  1. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.
  1. Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca lumina calda a lumanarilor. Craciun fericit va doreste ....
  1. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!
  1. Sarbatori Fericite in jurul pomului de iarna si in mijlocul celor dragi!

SMS-uri Urari si Mesaje de Craciun

☺ Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!

☺ Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesnic Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi.

☺ La ceas de sarbatoare cand anul are tamplele ninse, iar colindele ne incalzesc sufletul cu bucuria Craciunului, va doresc sanatate, pace si prosperitate.

☺ In murumurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani!

☺ Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-a scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!

☺ E ajunul, maine va veni Craciunul si-un mos intr-o sanioara va veni la tine iara, sa-ti aduca de la mine sanatate, fericire, sarbatorile cu bine si-un nou an cu bucurie!

Mesaje Urari SMS-uri de Craciun

De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris Mosului ca te vreau pe tine de Craciun!

☺ Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa iti dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!

☺ Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniti, e Mos Craciun, si v-aduce-un an mai bun!

Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate, punga sa geama de bani, mult noroc si la multi ani!

Mesaje comice de Craciun

 O colecte comica cu mesaje scurte pentru sms de Craciun.


1. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

2. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.

3. Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit

4. Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu' si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!

5. Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!


6. Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

7. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!

8. Ho Ho Ho, ati vazut un ren maro? Sau un spiridus in bleu? S-aveti Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sanatate, La Multi Ani (si la multi bani)!

9. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara...prin zapada Mosul zboara ? ...Ni se trage de la vin...

10. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi... si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

11. Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

Design by The Blogger Templates

Personalizati