SMS de multumire dupa intalnire

SMS de multumire dupa intalnire

Dupa o intalnire cu persoana iubita e bine sa-i trimiti un sms.mesaj scurt pe mobil prin care ii multumesti pentru timpul frumos petrecut impreuna.

Daca ii trimiti un astfel de mesa, prietena, iubita se va gandi un timp mai indelungat la tine si la timpu frumos petrecut impreuna. Astfel se va gandi la tine, la persoana ta, la momentele frumoase pe care i le oferi... deci cresti in ochii/sufletul ei.

Un astfel de mesaj, sms poate fi in felu urmator:

Iti multumesc pentru clipele frumoase pe care mi le oferi alaturi de tine, ma simt foarte bine cand suntem impreuna, cand formam NOI!!!


Cum am mai spus, adaptati mesajul dupa caz.

Succes!

Mesaje de buna dimineatza persoanei iubite

Mesaje de buna dimineatza persoanei iubite

Buna dimineata frumoaso si hai sa ne dezmeticim sa aratam lumii intregi cate de mult noi de iubim !!!

Am vrut sa-ti dau un mesaj de Buna dimineata de cand ma stiu dar ce vina am eu ca ma scol mereu asa tarziu ?!

Buna dimineata iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare, iar el sa-ti incalzeasca inima ta cea mare! Te iubesc tare mult!

Buna dimineata my love, sper sa deschizi ochii cu un zambet pe buze, asa cum am facut eu gandindu-ma la tine…Te Iubesc!

Cand ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine, gandeste-te ca ma gandesc ca te gandesti la mine… Se pare ca eu ma gandesc mai mult…. Buna dimineata!

Mesajul asta de dimineata nu vreau sa te trezeasca si sa te superi pe mine dar vroiam sa stii cat de mult te iubesc iubirea mea, esti viata mea!

O dimineata frumoasa incepe cu un pupic si-o mangaiere de aceea iti spun neata ingerasul meu. Te iubesc din tot sufletul!

O zi poate incepe fara un SMS de la mine catre tine, dar nu poate incepe fara ca eu sa ma gandesc la tine. Vezi ? Tocmai m-am gandit!!! Tu te gandesti??

Mesaje de dor noi 2009

  • Imi curge o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine, dar stiu atat si pot sa-ti spun: mi-e dor… mi-e dor de tine!
  • Astazi mi-a fost dor de tine, ieri mi-a fost dor de tine. Nu te ingrijora pentru ziua de maine, o sa-mi fie dor de tine mereu.
  • Mi-e dor de atingerea ta, de ochii tai, de soaptele tale… cred ca mi-e dor de tine.
  • Ce conteaza cu cat masori distanta, cand nu esti aproape. Ce conteaza cu ce masori timpul cand nu-l mai poti intoarce. Conteaza doar clipa in care am fost impreuna.

Mesaje De Dor

Mesaje De Dor

Mesajele si sms-urile de dor sunt foarte importante intr-o relatie. Dar sa nu abuzati. Mai ales baietii. Sau cel putin aveti grija ce trimiteti ca sa nu pareti femei. Femeile spun ca le plac baietii cuminti, dar nu e adevarat. Fetele se f.t cu Bad Boys. Baietii buni trimit sms-uri, platesc consumatia, fac cadouri... atat.

Niciodata sa nu trimiti primu sms de dor dau de dragoste. Trebuie sa astepti mesaj de la fata si apoi ii poti spune si tu ceva dulce. Sau niciodata sa nu-i scrieti TE IUBESC in mesaj daca nu i-ati spus-o deja in fata.

Pe mine cand ma intreaba o fata daca o iubesc ii raspund ca am sa-i spn TE Iubesc cand o sa-ti pun un inel pe deget. :) . Dar am deviat de la subiect, sunt la mesaje si smsuri de dor.

Top 11 Texte Mesaje de Dor gasite pe internet.
  1. Sunt frunze ce nu cad oricat de tare ar bate vantul... Sunt inimi ce nu se despart nici daca sint departe!

  2. Nu ti-am trimis acest mesaj cu o ocazie speciala. Am vrut doar sa-ti smulg o clipa din viata ta. Mi-e dor de tine.

  3. Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine, mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau, mi-e dor de noi...

  4. Am auzit pe cineva soptindu-ti numele, m-am intors sa vad cine este si atunci am realizat ca era inima mea ce imi spunea ca mi-e dor de tine.

  5. Noaptea e atit de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cind nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine... Imi lipsesti!

  6. Departe esti de mine, de nu te mai zaresc, departe ori aproape, eu tot te mai iubesc!

  7. Cand o sa ne intalnim vreau sa te sarut dulce, cand o sa dormim vreau sa te tin in brate. Esti ingerasul meu si vreau sa am grija de tine. Imi lipsesti mult...

  8. Ma trezesc cu gandul la tine… ma gandesc toata ziua la tine… adorm cu tine in gand… te visez… dar tot imi e dor de tine… Oare de ce?

  9. Daca tu crezi ca mi-e dor de tine mereu te inseli, mi-e dor doar atunci cand ma gandesc la tine, dar drace, ma gandesc la tine mereu.

  10. Ma gandesc la timpul petrecut impreuna si la cat de mult mi-a placut sa fiu cu tine. Mi-e dor de tine.

  11. Daca vrei sa stii cat de mult mi-e dor de tine, incearca sa prinzi picaturile de ploaie. Cele pe care le prinzi reprezinta cat de dor iti este de mine iar cele pe care nu le-ai prins reprezinta cat de dor imi este mie de tine.

Mesaje de Noapte Buna


Noapte Buna SMS – Mesaje de Noapte Buna – Sms-uri pentru iubita si iubit de Noapte Buna si Somn Usor.

Cu siguranta sunteti de acord cu mine ca avem un somn mai dulce atunci cand persoana iubita se gandeste la noi si ne trimite un mesaj sau urare de noapte buna si somn usor. Iata din nou cateva surse pentru inspiratie.

  1. NU te gandi la mine ... sunt in ochii tai ... in mintea ta ... in inima ta ... in sufletul tau ... oriunde ... totusi daca ma vrei ... doar inchide ochii si asculta ce iti spun ... mi-e dor de tine ... noapte buna ...

  2. Noapte buna ingeras, hai repejor fugi in pat-ul tau…dulci visuri va trebui sa faci…si multa iubirea va trebui sa dai…

  3. Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea de nopate buna iti va incalzi inima.

  4. Te sarut de noapte buna te sarut pe a ta gura,te sarut pana in zori numai tu ingeras sa dormi.

  5. Noapte buna somn usor, sa visezi un draqusor, cu coditza si cornitze sa te sarut pe guritza, draqusorul sunt chiar eu si te voi iubi mereu.

  6. Noapte buna, somn usor, sapte purici pe-un picior.

  7. Stelele sunt pe cer, la fel si luna, o imbratisare, un zambet, te sarut o data, te sarut de 2 ori, acum e timpul sa treci la somn. Noapte buna ingerul meu!


Noapte Buna Somn Usor, drag Vizitator!! Te Iubesc!! :)

SMS-uri de Agatat.

Ati cunoscut o fata draguta de care va place si aveti numarul ei de telefon. Ce faceti in continuare? Cel mai simplu este sa-i trimiteti un sms de agatat comic, dar, aveti grija sa fie personalizat. Va recomand sa folositi mesajele de mai jos doar ca inspiratie si sa compuneti sms-uri proprii. Daca fata are umor unele mesaje de agatat sunt foarte bune. Testate de mine:).

  1. Eu nu am inhibiti si iti zic direct…facem SeX !!!

  2. Scuza-ma ca te bombardez cu mesajele mele, dar ai castigat premiul pentru "Cea mai frumoasa fata" in filmlul vietii mele.

  3. Unde ai umblat toata viata mea?

  4. Esti frumoasa atragatoare,stiai ca dupa tine inima mea moare?

  5. Ce face o fata urata ca tine intr-un loc asa de dragutz? OOPS! Ce face o fata asa de dragutza ca tine intr-un loc asa de urat?

  6. Am avut o zi proasta si intotdeauna zimbetul unei fete dragute ma inveseleste. Vrei sa-mi zimbesti?

  7. Vrei sa conduci lumea alaturi de mine??

  8. Te salut cu un sarut sau vrei ceva mai mult?

  9. Am observat ca ma iubesti foarte tare in gandul tau!!!

  10. Am avut o zi proasta si intotdeauna zimbetul unei fete dragute ma inveseleste. Vrei sa-mi zimbesti????

  11. Un mesaj de agatat bine plasat garanteaza cu adevarat faptul ca nu mai dormi cu singuratatea in pat.

  12. Am vrut o floare,mi s-a dat o gradina.Am vrut o stea,mi s-a dat tot cerul.Am vrut numele tau,mi s-a dat nr-ul tau de telefon!

  13. Daca as fi pamant ai sta pe mine?

  14. Daca as fi foc te-ai arde cu mine?

  15. Esti atat de frumoasa incat am uitat replica de agatat.


Sau daca sunteti lenesi sa scrieti sms-uri de agatat mai bine o sunati si o invitati la o plimbare in parc sau la voi acasa:). Depinde de situatie si de fata.
Succes!

Design by The Blogger Templates

Personalizati